Laddare till din elbil

Att äga en elbil är ett bra val för miljön. Det skiljer sig dock i några aspekter från att ha en vanlig diesel- eller bensindriven bil. Den måste förstås ladda och det gör du enklast i ditt eget hem.

Laddbox – en värdeökning för din bostad

I takt med att det blir allt vanligare med elbilar, söker också fler husköpare efter ett boende med en laddare till sin elbil. Det är oftast billigast att ladda elbilen hemma och du kan dessutom ladda bilen över natten. Den som redan äger en elbil och är på flyttfot, vet om detta och letar många gånger aktivt efter just en bostad med laddare redan monterad.

Ett säkert alternativ

Det kan innebära fara att ladda din elbil i ett vanligt eluttag. Det är inte förbjudet, men kablarna är inte anpassade för såpass stark ström. Därför är det säkraste alternativet att ladda bilen via en elbilsladdare. Denna är byggd för just laddning av elbil och är trygg att använda även på natten. Om du äger en elbil, gå gärna in och läs mer på nätet för att hitta den lösning som passar för just ditt hushåll. Med en egen laddbox är också du redo att möta framtiden!